Friday, January 1, 2010

:: senarai harga make up ::

memandangkan ramai yg emailkan pada cik wanie tentang senarai harga make up... so skg nie cik wanie akn beri harga utk make up yea...

Make Up Tunang & Make Up Akad Nikah (dikedai) ~ Rm100
Make Up Bersanding (dikedai) ~ Rm150
Make Up Dinner + Trial Make Up (dikedai) ~ Rm80

sekiranya ingin make up dirumah ia akn ditambah harganya mengikut kawasan..

Kawasan Alor Setar ~ditambah Rm100


Kawasan Pokok Sena,Kuala Nerang,Jitra,Pendang ~ ditambah Rm200

Kawasan Gurun,Yan,Sik,Baling ~ditambah Rm300

Negeri Perlis (Kangar,Kuala Perlis,Arau) ~ditambah Rm250

lain2 kawasan ~akn ditambah mengikut negeri dari rm 350 ke atas (harga minyak + tol)

TERIMA KASIH
dari,
cik wanie

13 comments:

Anonymous said...

kak klu area grik akak amik x?

butik sns anggun said...

anonymous....

akak amik semua tempat,
tapi kena tgk tarikhnya jugak,
takut ada wedding yg lain plak:)

QueenWizza said...

murah jugak make up akak ek..
tp xleh la saya.coz jauh.untung org alor star

butik sns anggun said...

queenwizz...

hik hik hik,
yelah mmg kat kedah kena letak harga murah:)

hik hik hik

ayucinta said...

cik wanie..6.6 ade org book x lagi mekap?
sy kat tmn wira mergong..
ingt nk mekap akad nikah le..

butik sns anggun said...

ayucinta...

maafkan Cik Wanie,
sbb tarikh tue Cik Wanie tidak berada di Alor Star,
maafkan Cik Wanie:(

Zue(Juju) said...

kak wanie,klu kat perlis kak wanie kira bape ek?bulan 12 nanti.ari tu tunang sy ada call tp kak wanie x jawab

Hunny Bunny said...

kak wanie,saya akan bertunang pada bulan 12 ni. ada tak package mini pelamin.plz email me @ farhani@sapuracrest.com.my

Anonymous said...

Kak Wanie,

saya akan bertunang bln 12 nie, memerlukan perkhidmatan juru solek mcm kak wanie. saya tgk semua lawa2 hasil sentuhan kak wanie.. klu kata saya x book n terus pergi ke kedai boleh ke? saya takut xda org kt kedai la plak.
Kak wanie ada buat pakej foto utk tunang x? bp harga pakej dia eh? harap kak wanie bolh balas d moonsakura7@hotmail.com atau post balik d sini.

Thanks

-intan-

butik sns anggun said...

intan....

Owh ye ker,
ok kalau berminat blh dtg ke butik akk setiap hari kecuali hari senin atau adk blh call akk dulu di 0125224533,sbb rumah akk kat belakang butik akk saja...

pasal fotografer tue,
akk kena tanya orgnya dulu mcm mana ok...

:)

SyuQ said...

kalau make up tuk diri sendiri, brapa plak harganya. he he he

jannah said...

kak,lau make up, kne g kdai or kak dtg umh time knuri 2?
pakej2 ade x?

Anonymous said...

hi.. nk tnya ade buat kelas make up tak ? sijil disediakan ke ?