Sunday, October 4, 2009

Dihargai....

Korang masih ingat lagi x ENTRI INI.....Ala pasal wedding job aku kat Baling baru2 nie....Ptg td aku terima komen dari pengantin tau (beliau jugak seorang blogger)...Korang mesti nak tahu kan pengantin komen apa...
Jeng jeng jeng jeng...

Penyeri Dunia said...

thanks kak wanie utk pelamin, bilik tdo n meja makan beradab yg sgt indah utk hr bahagia sy.

mmg mantop n sy sgt puas hati.

semua tetamu yg datang ty spe wat. n sy promote la. mesti la kan...wajib gitu

mak n ayah pn puas hati sgt diorg ckp simple but very nice.

sy sgt happy.. jmptn yg hadir d luar jangkaan. dr sekecik2 budak smpi seveteran2 tetamu sume ckp cantik. sy happy sgt.

thanks kak wanie. syg akak.

semoga Tuhan murahkan rezeki kak wanie n cepat2 dpt hubby jugak.. hehehe

Aku bersyukur sgt2 bila klien aku puas hati ngn hasil kerja Team SnS Anggun...Syukur sgt2...Kami buat yg terbaik utk kepuasan hati klien kami....Insya-ALLAH,manalah tahu kami blh bekerjsama lagi kan....
Kalau korang nak tgk sekali hasilnya...Kat bawah nie aku tempek semula pic2 Pelamin,Bilik Tidur Pengantin & Meja Makan Pengantin...




So kami akn berjumpa lagi ngn diorg pada hari Selasa utk punggah semuanya....


1 comment:

hanidiyu said...

salam kak wani.. saya minat pelamin tuh... kalo amek pelamin, bj kawen 2 pasang n mekap 3 x... bopa ek ?
tq